IJsfabriek Paparo levert u het ambachtelijke verse Italiaanse schepijs tot in uw vriezer


Productinformatie

Al meer dan 35 jaar staat ijsfabriek Paparo uit Bussum garant voor heerlijk, vers en ambachtelijk Italiaans schepijs. Dagelijks bereiden we bijna 50 smaken variërend van basis vanille tot exclusief choco-chili peper ijs. Wij werken uitsluitend met de beste en verse ingrediënten zoals, Siciliaanse pistache noten, Belgische chocolade en werken wij daar waar mogelijk het liefst met vers fruit.

Alle smaken zijn in verschillende verpakkingshoeveelheden leverbaar. Standaard verpakken wij ons ijs in 2.5, 5, 8 en 14 liter bakken. Speciaal voor ijssalons en restaurants maken wij gebruik van 5 liter “RVS-look” inzetbakken. Deze bakken passen precies in RVS vitrine bakken met als bijkomend voordeel dat deze bakken stapelbaar zijn en dus minder ruimte in uw ijsconservator innemen.

Kwaliteitscontrole

Zoals velen weten is ijs enorm gevoelig voor bacteriën en staat daardoor dan ook hoog op de lijst van de voedsel en waren autoriteit. Ons ijs wordt bereid conform de strikte regelgeving van de HACCP wetgeving. Om dit te controleren, maken wij gebruik van een extern bedrijf om een volledig bacteriologisch onderzoek te verrichten. Deze steekproeven worden tot 12 x per jaar uigevoerd en zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Toch nog twijfels? U bent dagelijks van harte welkom om ons ijs te komen proeven. Voor adres en openingstijden verwijzen wij u graag naar het kopje contact

Bestellen doet u eenvoudig via de website, per telefoon of fax. Uw bestelling wordt uiteraard kosteloos bij u afgeleverd, het gehele jaar door!

 

Lees over de historie van IJsfabriek Paparo