IJsfabriek Paparo levert u het ambachtelijke verse Italiaanse schepijs tot in uw vriezer


Hoe het allemaal begon!

Op 27-jarige leeftijd kwam Lucio Paparo vanuit Italië naar Nederland. Hij begon al snel een succesvolle ijssalon in Amsterdam. Daarna startte hij een pizzeria-ijssalon in Hilversum. Gedurende deze jaren verdiepte hij zich in de wereld van het ijs. Hij volgde diverse ijsbereidingscursussen.

In 1977 opende hij dan ook een Italiaanse ijsfabriek in Bussum. In 1992 kwam Lucio's zoon, Giuseppe Paparo, in de ijsfabriek werken. Giuseppe maakte zich in de daarop volgende jaren bekwaam in het ijsbereidingsvak. Tegenwoordig zijn vader en zoon volwaardige partners in de zaak.

De basisprincipes van de Italiaanse IJsfabriek Paparo zijn de ambachtelijke ijsbereidingswijze, de natuurlijke ingrediënten en de mogelijkheid aan individuele wensen invulling te geven. Bovendien zijn vader en zoon pas echt tevreden als u bij een hap Paparo-ijs daadwerkelijk Italië proeft!!!

Al sinds jaar en dag staat ijsfabriek Paparo garant voor de beste kwaliteit schepijs voor ijssalons, restaurants, ijsventers en andere ijsverkopers. Dagelijks leveren wij dagvers schepijs en diverse ijsbenodigdheden voor de ijsbranche door heel Nederland.

Van ijslepel tot logo-ijsbekertjes, ijsfabriek Paparo is uw vertrouwde partner in de wereld van ijs!

Bekijkt u eerst even rustig onze website zodat u een goed beeld heeft van alles wat ijsfabriek Paparo u te bieden heeft.

 

Lees over de historie van IJsfabriek Paparo